badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Geen Polish International voor Iris Tabeling

Helaas heb ik niet zo goed nieuws te melden. Ik mag deze week nog geen toernooi spelen.

 

De Polish International komt nog te vroeg. Het gaat al wel een stuk beter met mijn achilles en ik mag ook al een stuk meer doen op de training, maar ik zit nog niet op 100%.

Afgelopen weken ben ik veel behandeld, helemaal lek geprikt en gemasseerd. Maar we hebben ervoor gekozen om echt een rustige opbouw te doen, zodat ik echt helemaal herstel voor ik weer een toernooi ga spelen. En Polen is dan nog te vroeg. Ik zit nu nog niet op 100% en dan is het niet verstandig om een toernooi te gaan spelen. Selena is ook nog is geblesseerd geraakt aan haar knie twee weken geleden en dat heeft er ook aan bijgedragen dat ik niet speel.

Lees de rest van Iris' verhaal op haar website.

geplaatst door

verkregen via Iris Tabeling

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws