badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Komend weekend Carlton GT1 AA-Drink Master toernooi in Amersfoort - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Komend weekend Carlton GT1 AA-Drink Master toernooi in Amersfoort

Komend weekend Carlton GT1 AA-Drink Master toernooi in Amersfoort - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Het komende weekend is weer het Internationale Masters toernooi in Amersfoort, zo'n 180 spelers doen Amersfoort aan voor dit toernooi.

Badminton Nederland wijzigde onlangs het concept van de satellite toernooien. Er werden nog maar zes toernooien toegelaten tot het nieuwe Master circuit. Deze hebben een hoger prijzengeld en de organiserende verenigingen worden beoordeeld op hun organisatie. Ook zijn er meer punten voor de nationale ranking te verdienen.

Op deze wijze hoopt BNL meer deelnemers te strikken voor dit circuit, wat ook voor het eindklassement een mooi prijzengeld heeft.

In Amersfoort komen aan de start in de Master klasse 40 mannen en 23 vrouwen. Bij de vrouwen voert de Russische nummer vier Natalia Perminova de plaatsingslijst aan, BC Amersfoort speelster Gayle Mahulette werd de 3e plaats toebedeeld.

Leon Nottelman is 1e op de plaatsinglijst bij de mannen, winnaar van de vorige editie in Amersfoort. Nick Fransman komt op de vierde plaats.

Aan het toernooi nemen veel BC Amersfoort spelers deel, waaronder Jelle Maas, Joéli Residay, Nick Fransman, Maartje Verheul en Gayle Mahulette uit het eredivisieteam. Ook uit de andere BC Amersfoort teams nemen in alle klassen spelers deel.

De wedstrijden zijn zaterdag 17 maart vanaf 9:00 tot 20:00 uur en zondag 18 maart zijn de finales vanaf 13:00 uur.

Het toernooi wordt gespeeld in de thuishaven van BC Amersfoort de Juliana van Stolberg sporthal aan de Leusderweg te Amersfoort, en staat onder leiding van de BC Amersfoort wedstrijdleiding van Ans Top bijgestaan door BNL referee Ben Lageweg.

geplaatst door

verkregen via BC Amersfoort

vorig artikel

Prachtige strijd bij het NVK 2012 in Amersfoort

6 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 153 uit

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 37 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws