badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Privétraining op Oro

Vanaf juni gaat het nieuwe programma van start op Oro. Daarin gaan we privétraining geven aan spelers van alle leeftijden en alle klasses. Het is mogelijk om van één week tot een paar maanden training te krijgen.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Ik wil het letterlijk voor iedereen mogelijk maken. Er zijn inschrijvingen van spelers van nationaal niveau, maar ook een paar 50+ spelers die gewoon een leuke vakantie willen hebben en training komen volgen zoals zij dat graag willen.

Daarnaast zijn er een aantal ouders die samen met hun kinderen willen komen en ook dat is mogelijk. Het is training op maat voor ieder die weleens iets speciaals wil doen.

We gaan hier dus mee beginnen in juni en gaan door tot oktober als een eerste test. Als je meer informatie wil hebben, stuur dan een e-mail naar privecoach-at-yahoo.com.

Ron Daniëls

geplaatst door

verkregen via Ron Daniëls

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Succes tijdens Croatian International

6 jaar geleden

volgend artikel

Verslag German Junior van Rune Massing

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws