badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Succes tijdens Croatian International - René Lagerwaard
© René Lagerwaard

Succes tijdens Croatian International

Succes tijdens Croatian International - René Lagerwaard
© René Lagerwaard +

Zoals jullie wisten ben ik afgelopen woensdagmiddag, samen met mijn coach Ron Daniëls, vertrokken naar Zagreb voor de Croatian International.

Op Schiphol kwamen we al gelijk de bondscoach Gerben Bruijstens tegen en Paul (een van de scheidsrechters voor dit toernooi). Samen met deze mannen hebben we de reis gemaakt vanuit Amsterdam naar München en toen Zagreb!

Toen we eenmaal aankwamen werden we keurig opgewacht en konden we naar het hotel worden vervoerd. Hierna maar meteen alles uitgepakt en toen wat gaan eten. We eindigden bij een restaurantje ergens in de straat van hotel. De dagen erna hebben we ook nog heerlijk gegeten in een visrestaurant. Omdat ik elke keer zo laat klaar was, was dit het enige restaurant wat later op de avond nog open was. Aan het eten heeft het in ieder geval niet gelegen, want wie Ron kent weet dat hij niet super veel eet, wat betekent dat ik natuurlijk altijd de helft van zijn bord van te voren al erbij krijg!

Lees de rest van Eriks verslag op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

China wint drie titels op All England

6 jaar geleden

volgend artikel

Privétraining op Oro

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws