SportSport

Wiep Laurenssen (TVOH) op 23 juni bij Tijd voor Actie evenement in Wateringen

Wiep Laurenssen (TVOH) op 23 juni bij Tijd voor Actie evenement in Wateringen

Op zaterdag 23 juni aanstaande zal het Tijd voor Actie evenement plaatsvinden in Wateringen wat in het teken zal staan voor Stichting Stop Kindermisbruik.

SportSport

Maak kennis met Nina Bage!

Het evenement is onderdeel van het initiatief Tijd voor Actie, opgezet door de Rijswijkse Albersen.

Na een half jaar voorbereiding is 16 januari jl. de actie live gegaan en kunnen mensen hun donatie doen via de online actiepagina. Veel mensen hebben hun steun al gegeven, maar met de doelstelling om € 20.000,00 op te halen voor Stop Kindermisbruik wist Albersen dat hij iets groots moest organiseren.

Het evenement is precies datgene wat de actie nodig heeft. Een mooie locatie in Wateringen en een programma om van te smullen moeten dé ingrediënten zijn voor een succesvolle dag. Sportvereniging VELO heeft de sporthal aan de Noordweg beschikbaar gesteld en zal vanaf 11:00 uur open zijn voor het publiek. Iedereen is welkom van jong tot oud, liefhebbers van sport of muziek of juist beide.

Op het evenement zullen de nationale topbadmintonners clinics en demonstraties geven. Een groot gedeelte van de nationale selectie en topspelers van Van Zundert VELO zullen acte de presence geven.

Naast sport zijn er ook diverse optredens welke te maken hebben met muziek en dans. Absolute kraker van de middag is het optreden van Wiep Laurenssen. Wiep heeft meegedaan met The Voice of Holland in het eerste seizoen en zat in het team van Angela Groothuizen. Met een enorme krachtige en mooie stem zal zij prachtige nummers ten gehore brengen.

Er zal ook spektakel aanwezig zijn, de brassband van het Diamant College in Den Haag zal een swingend optreden geven waarbij alle bezoekers gegarandeerd mee zullen doen op het ritme van de trommels. Ook de dansgroep Streetmix (winnaar Kunstbende 2010) zal een optreden geven met als thema het stoppen van kindermisbruik.

Los van de optredens zal Stichting Stop Kindermisbruik aanwezig zijn om voorlichting te geven en het verhaal te vertellen achter dit belangrijke doel. Er zullen diverse kraampjes staan waar men spullen kan kopen en er zal een veiling gehouden worden van gesponsorde artikelen.

De toegang van het evenement zal gratis zijn, wel hoopt de organisatie op een vrijwillige entreebijdrage om zo een mooi bedrag te realiseren. Alles staat in het teken van Stichting Stop Kindermisbruik en de gehele opbrengst van het evenement komt hieraan ten goede.

Voor het programma of alle informatie over de actie kan men naar de website. De actiepagina waar men geld kan doneren is www.justgiving.nl.

Tijd voor Actie Evenement

Zaterdag 23 juni
11:00-18:00 uur
Sporthal VELO
Noordweg 26 Wateringen

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!