Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 155 uit

Het is toernooitijd en dat blijkt ook uit de inhoud van BNL's online magazine waarin verslagen van nationale en internationale evenementen te vinden zijn. De mooie prestaties van Yao Jie in Finland komen aan bod, eveneens de twee titels van Ginny Severien in Almere.

Tevens een uitgebreide voorbeschouwing van de Yonex Dutch International, die volgende week in de Wateringse VELO-hal wordt gehouden en waaraan diverse toppers uit binnen- en buitenland meedoen. Ook weer aandacht voor aangepast badminton: het komende toernooi in Frankrijk en de clinic in Den Haag. Kopij en foto's naar clear@badminton.nl. Dit en nog veel meer in de nieuwste CLEAR!.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws