clubzoeker

De vis wordt duur betaald

De vis wordt duur betaald

Of in het geval van Badminton Nederland: de dubbels. Ik ben nog informatie aan het verzamelen, want binnen onze bond is die niet makkelijk te krijgen.

SportSport

Maak kennis met Anissa Wongsodimedjo!

Je moet zoeken op plaatsen waar het niet zou horen te staan, maar op dit moment zit ik al op een kostenplaatje van 175.000 euro per dubbel.

Het 'proberen' heeft ons dus nu al iets minder dan 100.000 euro per speler gekost en het doel is NIET gehaald. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar in het geval van Badminto Nederland had er wel wat aan gedaan kunnen worden. De bond en de technische staf hebben er een rotzooi van gemaakt.

En het 'leuke' is dat we gewoon doorgaan met diezelfde rotzooi ook na dit fiasco. Alle prutsers blijven gewoon zitten en nemen geen verantwoordelijkheid.

Het verliezen begint met verliezers die de dienst uit maken. Op de vooravond van de bondsvergadering moeten de afgevaardigden zich eens achter de oren krabbelen en zich afvragen: Hoe zou ik hebben gereageerd als het mijn eigen geld was dat is verklooit?

Het is godvers makkelijk geld uitgeven als het niet je eigen geld is, maar daar komt juist de verantwoordelijkheid om de hoek kijken. Wat doe ik als het gaat om geld voor en van onze bond?

Dan doe je dus niets en het kan je niet schelen wat er met het geld gebeurt. Er worden geen conclusies verbonden aan wanprestaties en de spelers - zowel op Papendal als daarbuiten - zijn de klos door deze amateurs.

Verantwoordelijkheid nemen is soms MEER geld uitgeven om af te komen van incompetente personen zoals Van Dooremalen en Venekamp. Het is soms nodig een grote schoonmaak te houden en alles op zijn kop te zetten. Ga liever klein opnieuw beginnen dan groot doorkloten. Maak een nieuwe opzet en gooi die ouwe rugzak met stenen weg ook al kost dat een pak geld.

Het feit dat het geld moet kosten zegt alles over de personen die we in dienst hebben bij Badminton Nederland. Ze geven geen kloten om ons badminton. Als ze dat echt deden, dan waren ze al lang opgestapt. Ze zijn er voor de centen en niets meer of minder.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!