badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs wordt trainer bij BC Hillegom

Een tijdje geleden heb ik gereageerd op de open functie van trainer bij BC Hillegom. Begin februari leidde dat tot een uitnodiging voor een gesprek en het geven van een proeftraining aan een select groepje spelers.

 

Het eerste gesprek beviel mij al meteen goed. Een jonge en enthousiaste technische commissie, die graag vernieuwing wilde. Ook de proeftraining beviel van beide kanten goed. Ik kon laten zien hoe ik tegen badminton aan kijk en we hebben ook flink plezier met elkaar gehad. Er waren nog meer gegadigden heb ik begrepen, maar uiteindelijk heeft BC Hillegom voor mij gekozen! Ik zal dat met heel veel plezier gaan doen het komende seizoen.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Go Jie! Triomf in Finland

7 jaar geleden

volgend artikel

2e divisie clubs ingeloot voor 2e ronde Carlton GT Cup

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws