Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Junior Master Gülick Toernooi 2012

Komend weekend wordt in Tegelen de 39e editie van het jaarlijkse Gülick toernooi gehouden.

Als organiserende club is BC Olympia '56 blij dat alle voortekenen er zijn om van het toernooi, behorende tot het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit, weer een sportieve en gezellige editie te maken.

Met 124 ingeschreven spelers wordt er op zaterdag 21 en zondag 22 april 2012 in 20 onderdelen gestreden voor de prijzen. Het wordt komend weekend ook weer een internationaal Junior Master toernooi met deelnemers vanuit Suriname. Er wordt op zaterdag gespeeld tussen 9:00 en 20:00 uur en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Kom dus kijken.

Alle sportieve ingrediënten zijn dus aanwezig voor een spannend en sportief toernooi. Daarnaast zullen we op onze eigen Tegelse manier wederom ervoor zorgen dat er ook voldoende gezelligheid aanwezig is. Zo zal er een stand met badmintonartikelen en bespanservice staan en spelers kunnen energie bijtanken in ons eigen Italiaanse restaurant waar heerlijke macaroni en tomatensoep zal worden geserveerd.

Tegelen is er dus klaar voor om er een sportief en gezellig toernooi van te maken voor spelers en toeschouwers. Ben jij er ook klaar voor... kom dan naar de Gülickhal (De Drink 7) in Tegelen dit weekend.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Racketsportbonden lanceren lessen oog-handcoördinatie

5 jaar geleden

volgend artikel

Het totale falen van Badminton Nederland

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws