clubzoeker

Master 4-6-8 toernooi bij Conquesto op 28 en 29 april

Master 4-6-8 toernooi bij Conquesto op 28 en 29 april

Conquesto is voor de veertiende keer gastheer van het Master toernooi. De 4-6-8 categorieën maken dit jaar deel uit van het RTC van Zuid-Holland.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Dat het toernooi een succes is blijkt wel. Wederom liep het storm met de inschrijvingen en heeft de organisatie een aantal spelers moeten teleurstellen.

Léon Nottelman is volgens de plaatsingslijst de te kloppen man voor het mannenenkel. Mogelijk treft hij in de finale de als 2e geplaatste Erik Meijs die onlangs nog het Master toernooi van Amersfoort op zijn naam schreef.

Het vrouwenenkelspel is dit jaar zeer sterk bezet. Kandidaten voor de titel zijn Akvile Stapusaityte, Lisa Malaihollo, Soraya de Visch Eijbergen, Gayle Mahulette en Monique Broeke.

Het koppel Rikkert Suijkerland en Dennis van Daalen de Jel voert de plaatsingslijst aan van het dubbelspel. Als de plaatsing klopt, ontmoeten zij Russell Muns / Robin Tabeling in de finale.

Ginny Severien en Maartje Verheul zijn de topfavorieten voor de titel in het vrouwen dubbel. Hier zijn Lisa Malaihollo en Yvonne Sie als tweede geplaatst.

In het gemengddubbel zal het als eerste geplaatste koppel Rikkert Suijkerland/Lisa Malaihollo het moeten opnemen tegen een zeer sterk veld. De nodige tegenstand wordt onder andere verwacht van de duo’s Robin Tabeling/Gayle Mahulette, Jim Middelburg/Soraya de Visch Eijbergen, Léon Nottelman/Roxanne Molenmaker en Michiel Kruijt/Daisy Bommeleyn.

Zowel op zaterdag als zondag zullen partijen gefilmd worden. Deze beelden zullen later te zien zijn op het YouTube kanaal van Conquesto: bvconquesto. Foto's zullen uiteraard gemaakt worden door René Lagerwaard.

Met 230 deelnemers en 360 te spelen partijen zal het weer genieten zijn van mooi badmintonspel. Conquesto speelt in de Noordwesterhal in Zoetermeer. De speeltijden zijn op zaterdag van 09.00 – 23.00 uur en op zondag van 09.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Tijdens het toernooi worden de uitslagen regelmatig op toernooi.nl gepubliceerd.

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!