badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
Deze afbeelding hoort bij 'Sport Knowhow XL: 'Als topsporter moet je een beetje gek zijn...'' en is gemaakt door fitlight.eu
© fitlight.eu

Sport Knowhow XL: 'Als topsporter moet je een beetje gek zijn...'

Deze afbeelding hoort bij 'Sport Knowhow XL: 'Als topsporter moet je een beetje gek zijn...'' en is gemaakt door fitlight.eu
© fitlight.eu+

Als topsporter moet je een beetje gek zijn, zeggen topsporters vaak zelf. Ze geven alles op om het hoogste doel te bereiken.

Joris van Soerland (39) was zo’n 'gek', hij leefde voor het badminton en nam deel aan de Olympische Spelen. Nu - zestien jaar later - is Van Soerland bezig een ander doel te bereiken: Nederland veroveren met de Fitlight Trainer.

De Fitlight Trainer is een innovatie voor doelgerichte trainingen op het gebied van snelheid, coördinatie en reactievermogen. Opmerkelijk is dat vorderingen van de sporter op het gebied van snelheid en reactievermogen worden bijgehouden door een PDA, ofwel een ‘personal digital assistent’. Resultaat is dus direct te zien. De Fitlight Trainer lijkt een heel klein beetje op een spelletje van een populaire spelcomputer waarmee je met bewegingen kunt spelen, het is daarmee een leuke speelse manier van trainen voor jong en oud.

Lees de rest van dit artikel verhaal bij Sport Knowhow XL.

door

via Sport KnowHow XL

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Jorrit de Ruiter bij Q-music

6 jaar geleden

volgend artikel

Vanmiddag persconferentie interland Nederland-Duitsland

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 7 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws