badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Zaterdag 14 april topbadminton bij Open BC Asterix toernooi in Rotterdam

Sporthal Kralingen in Rotterdam is het podium voor het tweede Open Badminton Toernooi van badmintonclub Asterix. Meer dan 150 deelnemers uit het hele land strijden, tussen 9:00 en 22:30 uur, in drie sterktecategorieën om de prijzen.

 

In iedere categorie worden de onderdelen herensingle, damessingle, mixeddubbel, herendubbel en damesdubbel verspeeld. In de hoogste categorie doen spelers mee uit de top 100 van Nederland.

De opzet van het toernooi is zeer professioneel. Voor iedere deelnemer ligt bij binnenkomst een goodybag klaar van de lokale supermarkt. Deelnemers kunnen op de dag zelf bij een badmintonstand rackets, shuttles, kleding, schoenen en gripjes kopen. Ook kunnen zij hier kapotte racket(s) laten bespannen. Fysiotherapeut Guido Iken is aanwezig om pijntjes, blessures of stijve spieren van spelers te verhelpen.

Badminton kan op elk niveau, zowel recreatief als competitief, gespeeld worden bij BC Asterix. Interesse in het bijwonen van wedstrijden van de snelste racketsport ter wereld? Je bent van harte welkom op 14 april in Sporthal Kralingen, Slaak 15, Rotterdam. Voor meer informatie, zie www.badmintonrotterdam.nl of e-mail naar toernooi-at-badmintonrotterdam.nl.

geplaatst door

verkregen via BC Asterix

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws