Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Assen loopt warm voor interland

In Assen en wijde omgeving is aan het feit dat vanavond om 19.00 uur de twee interlands tussen het Nederlandse en Duitse team worden gespeeld niet meer te ontkomen.

Naast de vele krantenberichten en diverse berichtgevingen op internet is er vanochtend ook nog een groot artikel geplaatst in het Dagblad van het Noorden ter promotie van de badmintonsport.

Henkjan Woltinge, directeur van het evenement, is laaiend enthousiast over de aandacht van de pers. Door deze promotie hoopt Woltinge veel publiek aan te trekken. De organisatie heeft extra tribunes geplaatst en de overige voorbereidingen in de hal zijn in volle gang. Badmintonliefhebbers die niet naar Assen reizen kunnen de wedstrijden via de live score van toernooi.nl volgen.

Vanavond om 19.00 uur zullen waarnemend voorzitter Clemens Wortel en Vakcoördinator Sport bij Gemeente Assen André Kasel de interland openen.

De toegangsprijs is € 4,00 voor volwassenen en € 2,00 voor junioren. De interland wordt gehouden in de Pittelohal aan de Wethouder Bergerweg te Assen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

TFS'57 Cooling Down toernooi slaat jaar over

5 jaar geleden

volgend artikel

Clemens Wortel zegt nog helemaal niets

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws