badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer

Luc Vandeput is de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan. De 43 jarige Belg uit Wellen wordt de nieuwe hoofdtrainer voor het komend seizoen.

BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer - BC Trilan
© BC Trilan + Voorzitter Marc Hendriks (links) en bestuurslid technische zaken Tim Meijer (midden) wensen Luc Vandeput (rechts) veel succes toe als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.
BC Trilan presenteert nieuwe hoofdtrainer - BC Trilan
© BC Trilan + Voorzitter Marc Hendriks (links) en bestuurslid technische zaken Tim Meijer (midden) wensen Luc Vandeput (rechts) veel succes toe als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

 

Daarnaast is de nadrukkelijke intentie naar elkaar uitgesproken om ook voor de periode daarna met Luc in zee te gaan.

De doelstelling is, om binnen Trilan verder door te groeien in niveau en de trainingen verder te professionaliseren. Trilan is trots op haar eigen jeugd en de zeer goed behaalde resultaten de afgelopen jaren. Zo spelen bijvoorbeeld de eerste vier teams van Trilan volgend jaar in de eerste t/m de vierde divisie landelijk. In elke divisie landelijk is dus een team vertegenwoordigd en dit is echt uniek en zorgt voor uitstekende doorgroeimogelijkheden voor onze spelers.

Het bestuur van Trilan is trots met het binnenhalen van een trainer van dit niveau. Luc heeft al ruime trainerservaring opgedaan in België bij voormalig landskampioen Webacsa met spelers op topniveau en daarnaast afgelopen seizoen het trainersdiploma A behaald. Daarnaast heeft Luc ook ruime ervaring als speler, daar hij tot een van de beste badmintonners van België in het verleden behoorde. Luc is prettig in de omgang en in de communicatie duidelijk met een gezonde ambitie.

Een woord van dank gaat uit naar Andy Cremers en George Nieuwenboom. Trilan is zeer te spreken over de wijze waarop zij op interim-basis het afgelopen jaar de trainingen hebben verzorgd. Andy Cremers zal als clubmens ook in de toekomst trainingen aan de jeugd blijven verzorgen en zich weer volop als speler kunnen concentreren op het nieuwe seizoen. George Nieuwenboom blijft ook in de toekomst betrokken bij de club om een stuk visie en ondersteuning te verzorgen gericht op de jeugdopleiding en daarmee het verder professionaliseren en behouden van het badmintonklimaat binnen Trilan.

Op naar een mooie sportieve en succesvolle toekomst, waarbij we met name Luc veel succes wensen als de nieuwe hoofdtrainer van BC Trilan.

geplaatst door

verkregen via BC Trilan

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Blogger Piet Ridder over Piets Visie

7 jaar geleden

volgend artikel

Interview bondscoach Huaiwen Xu

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 16 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws