badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs krijgt scholarship toegekend door Badminton Europe

Goed nieuws! Badminton Europe heeft een Scholarship aan mij toegekend om te gaan trainen bij één van de Europese trainingscentra.

Erik Meijs krijgt scholarship toegekend door Badminton Europe - Erik Meijs
© Erik Meijs
Erik Meijs krijgt scholarship toegekend door Badminton Europe - Erik Meijs
© Erik Meijs +

 

Vorig jaar ben ik al eens op eigen gelegenheid voor een paar dagen bij een van die centra geweest, namelijk het trainingscentrum in Greve in Denemarken. Dat is mij toen erg goed bevallen. Een tijdje geleden heb ik aangeklopt bij Badminton Europe om een Scholarship te bemachtigen. Dat is dus gelukt.

De scholarship betekent dat Badminton Europe een deel van de kosten voor zijn rekening zal nemen. Ik ben dan ook van plan om gedurende 3 weken in juni opnieuw in Greve te gaan trainen bij Nadia Lyduch. Meteen na de EK voor clubs in Pecs/Hongarije zal ik afreizen naar Denemarken met een korte break van een viertal dagen voor deelname aan de Carlton Cup.

Ik ben natuurlijk erg blij hiermee, want ik wil ook het komend seizoen meer van dit soort trainingsstages gaan doen in het buitenland.

Na de wedstrijden van de afgelopen toernooien, met name de Denmark International en de afgelopen dagen de Spanish Open, heb ik een aantal hele specifieke dingen waar ik nu aan zal gaan werken. De periode in Denemarken komt dus precies op het goede moment.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er is 1 waardering.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws