badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs uitgeschakeld in Denemarken

Erik Meijs moest het vanmiddag in de eerste ronde van de Forza Denmark International 2012 opnemen tegen Rasmus Fladberg.

 

Deze Deen had Erik al eens een keer op de Yonex Dutch Open in 2011 ontmoet en toen trok Fladberg, na een lange 3 games wedstrijd, aan het langste eind. Ook vandaag werd het weer een closewedstrijd, waar in de eerste game weer verlenging aan te pas moest komen. Helaas voor Erik verloor hij deze game met 22-20. De 2e game gaf een beetje hetzelfde beeld als de eerste game en ook vandaag kon Erik net niet doordrukken. De 2e game ging met dezelfde cijfers verloren en dit betekende voor Erik het einde van de Forza Denmark International in het mannenenkelspel.

In het vrouwenenkelspel werd vanmorgen Mireille Van Daal uitgeschakeld door de Deense Natalia Koch Rhode, zij verloor met 21-12 en 21-17.

Vanmiddag komen de laatste overgebleven Nederlanders nog in actie in het mannendubbel. Erik Meijs met Bart Gerrit nemen het dan op tegen de Denen Rene Mattison en Kasper Paulsen.

geplaatst door

verkregen via Piet Ridder

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Kom naar het theater: 'Wel winnen he!'

6 jaar geleden

volgend artikel

SV Meteoor Master toernooi op 12 en 13 mei 2012

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws