Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Expertsessie florerende vereniging: 'Samen vooruit'

Op donderdag 24 mei organiseerde het bestuur van Badminton Nederland een expertsessie met verenigingen.

Doel van de bijeenkomst was brainstormen en discussiëren over de vraag: wat zijn de voorwaarden voor een vereniging om te floreren en welke rol kan Badminton Nederland hierbij spelen? Bestuurleden Karin van der Valk, Marloes van Heteren en Maartje Verheul nodigden de zes aanwezige verenigingsbestuurders aan de hand van prikkelende stellingen uit tot discussie.

Gezamenlijk werd een aantal essentiële interne en externe factoren bepaald – zoals financiën, positieve sfeer en cultuur, accommodatie en communicatie – die het al dan niet floreren van een vereniging beïnvloeden. Conclusie van de verenigingen was dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de interne factoren en dat Badminton Nederland met name een rol kan spelen in het ondersteunen van de vereniging bij (het beïnvloeden van) de externe factoren.

"Badminton Nederland moet de verenigingen proberen te ontzorgen", aldus één van de verenigingsvoorzitters. Met de suggesties die hiervoor zijn gedaan gaat Badminton Nederland de komende tijd aan de slag.

Door de gevoerde discussie zijn bovendien ideeën naar voren gekomen voor volgende expertsessies. Heeft u interesse om een keer mee te praten? Houd de website van Badminton Nederland in de gaten. Hierop worden expertsessies aangekondigd en nodigen wij u graag uit om aan te schuiven.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 161 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Duinwijck gemakkelijk langs Fiederball Scheffleng

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws