badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Finale Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit

Op zaterdag 19 mei wordt in de Jo Gerris-hal in Roermond bekend wie zich in zijn of haar leeftijdscategorie (U13, U15, U15+ en U17) de winnaar van het Badminton Business Netwerk Junior Master Circuit 2011/2012 mag noemen.

 

De enkelspel finales worden door Badminton Nederland in samenwerking met BC Roermond georganiseerd.

De resultaten van de 12 junior master toernooien in het seizoen 2011/2012 en de Regio Jeugd Kampioenschappen 2011 hebben bepaald wie er mee mogen doen aan deze finales. Dat zijn in elke leeftijdscategorie de nummers 1 t/m 11 van de junior master eindranglijst plus nog een twaalfde speler of speelster die met een wildcard wordt toegelaten. Valt er iemand af, dan komt de eerstvolgende op de ranglijst in aanmerking voor deelname. In totaal doen er 96 jeugdspelers mee.

Voor de wildcards mocht de organiserende vereniging BC Roermond in eerste instantie spelers voordragen. Het deelnemersveld is dan ook aangevuld met de volgende spelers van BC Roermond: Kelly Meuffels (meisjes U13), Yannick Urselmann (jongens U13), Shari Allers (meisjes U15), Dih An Hoo (jongens U15) en Milou Meuffels (meisjes U17).

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws