Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Kom naar het theater: 'Wel winnen he!'

Wat zeg je vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je om met blèrende ouders langs de kant? Bestel nu - met hoge korting - kaartjes voor de theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!'

NOC*NSF en de sportbonden nodigen de vrijwilligers in de sport uit om op diverse locaties in het land de theatervoorstelling Wel winnen, he’ te komen kijken. Deze voorstelling gaat over het effectief begeleiden van jeugdsporters en is bedoeld voor trainers en coaches in de sport. En voor bestuurs- en commissieleden, die bij hun sportclub een cultuur willen neerzetten waarin prestaties verbeteren, het aantal afhakers terugloopt, het aantal vrijwilligers juist toeneemt en ook sportiviteit en respect toenemen.

Het verhaal dat deze avond wordt gebracht, is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang wetenschappelijk onderzoek! De voorstelling duurt ongeveer 1,5 uur en aansluitend is er de mogelijkheid om in de foyer na te praten met de acteurs en de organisatie. Onder andere Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder van de beweging Positief Coachen) spelen mee.

Naar een Veiliger Sportklimaat

De theatertour wordt georganiseerd in het kader van het project 'Naar een veiliger sportklimaat'. Een project waarmee ook Badminton Nederland aan de slag zal gaan. De theatervoorstelling is een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit project en elkaar tijdens een amusant avondje uit te ontmoeten.

Agenda en kaarten bestellen

Dankzij NOC*NSF en lokale partners is het mogelijk om voor slechts €5 deze kaarten aan te bieden (normale prijs €20). Op deze website kunt u voor een van de bovenstaade voorstellingen kaarten bestellen.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Vandaag hoofdtoernooi Danish International

5 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs uitgeschakeld in Denemarken

5 jaar geleden

Wat vind jij?

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws