Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Rémon Verbeek stelt zich voor als nieuwe penningmeester van Badminton Nederland

Mijn naam is Rémon Verbeek en ben geboren in 1970. Op m'n tiende ben ik lid geworden van badmintonvereniging Excelsior in Rijswijk en sindsdien heb ik altijd met veel plezier badminton gespeeld.

Twee keer per week trainen en het deelnemen aan de competitie doe ik nog steeds graag.

Bij badmintonclub Randstad in Rijswijk ben sinds lange tijd (1988) lid van de juniorencommissie en bij Drop Shot in Den Haag (lid sinds 1998) speel ik competitie. Tevens ben ik bestuurslid van de Badminton Academy Zuid-Holland.

In het dagelijks leven ben ik hoofd van de afdeling planning & control in het Vlietland ziekenhuis te Schiedam en heb 20 jaar ervaring in financiële functies. Qua opleiding heb ik o.a. de studies bedrijfseconomie en registercontroller aan de Erasmus Universiteit afgerond.

In de overige vrije tijd ben ik een regelmatig bezoeker van de Rijswijkse Schouwburg.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

De Olympische denkfout

5 jaar geleden

volgend artikel

Erik Meijs verlengt spelerscontract bij Duinwijck

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws