badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Viktor Axelsen deze zomer in Duinwijckhal voor Start Up trainingskamp van Koen Ridder

Van 20 t/m 25 augustus en van 26 t/m 31 augustus is er in de Duinwijckhal in Haarlem een trainingskamp o.l.v. Koen Ridder, speler van de nationale selectie.

Viktor Axelsen deze zomer in Duinwijckhal voor Start Up trainingskamp van Koen Ridder - Koen Ridder
© Koen Ridder
Viktor Axelsen deze zomer in Duinwijckhal voor Start Up trainingskamp van Koen Ridder - Koen Ridder
© Koen Ridder +

 

Enkele van de trainers

  • Herman Leidelmeyer
  • Akvile Stapusaityte
  • Koen Ridder

Deze week(en) zal bestaan uit veel baan trainingen waar veel gelet zal worden op de techniek van de slagen en voetenwerk. Maar badminton bestaat natuurlijk uit meer dan alleen techniek. Dus zal het fysieke gedeelte ook goed aangepakt worden. Zodat je met voorsprong het nieuwe seizoen begint. Ook zullen we aandacht geven aan het analyseren van wedstrijden. Individuele aandacht staat bovenaan ons lijstje. Naast alle badminton gerelateerde activiteiten zal er natuurlijk ook aan ontspanning worden gedacht.

Uiteraard zijn er genoeg slaapplekken voor iedereen (je zal wel zelf een matras of luchtbed mee moeten nemen). Er kan niet goed getraind worden zonder goed te eten, daar hoef je je dan ook geen zorgen over te maken. (evt allergie of andere graag van te voren aangeven)

Viktor Axelsen en Marc Zwiebler*

Voor dit mooie trainingskamp hebben we twee internationale super spelers binnen kunnen halen. Namelijk VIKTOR AXELSEN en MARC ZWIEBLER. Deze jongens zijn respectievelijk Wereldjeugdkampioen en Europees kampioen in de single. Ze gaan een training verzorgen en ook nog zelf een wedstrijd spelen zodat je kan zien waar je naar toe moet werken. Die ervaring kan je natuurlijk niet laten liggen.

* Door het drukke programma van beide heren is het op dit moment nog niet 100% zeker, mede doordat Marc Zwiebler mee zal doen aan de Olympische spelen is het nog even afwachten. Maar mocht een van de twee onverhoopt niet kunnen zal er een waardige internationale ster voor terug komen.

Er zijn over de 2 weken maximaal 80 plekken. Mocht het zo zijn dat het vol is dan krijgt een selectie/academy/of school speler(ster) voorrang. Je kan je dus inschrijven voor 1 week of beide weken.

Inschrijving start op 10 mei. De kosten voor de hele week (6 dagen) zijn voor 400 euro. Heb je vragen stuur dan gerust een mail naar koen_ridder@hotmail.com.

geplaatst door

verkregen via Koen Ridder

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws