Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

CLEAR! 162 is uit

De Nederlandse jeugdkampioenschappen in Tilburg verliepen in een goede sfeer. In de CLEAR van deze week aandacht voor dit toernooi, waarin Alida Chen met drie titels één van de opvallendste speelsters was.

BC Duinwijck slaagde er in Hongarije niet in om de winst van de Europa Cup te prolongeren, de winst ging naar Rusland.

Dennis van Putten uit Houten vertelt waarom hij vrijwilliger is geworden. En het Master-toernooi van BC Victoria kent komend weekeinde in Hoensbroek een sterke bezetting. Ook wordt deelnemers en toeschouwers de gelegenheid geboden de EK voetbal-wedstrijd tussen Nederland en Denemarken op een groot scherm te volgen.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 2 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws