Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

CLEAR! 163 is uit

De prachtige prestaties van de Nederlandse ploeg bij de Europese kampioenschappen aangepast badminton in Dortmund hebben een prominente plaats in de CLEAR van deze week. Wereldkampioene Ilse van de Burgwal behaalde ditmaal zelfs drie gouden medailles.

Ook wordt aandacht besteed aan vier spelers van de Brabantse jeugdselectie die gaan proberen dertig uur te dubbelen om daarmee in het Guinness Book of Records te komen. Komend weekeinde vinden in Alphen aan den Rijn de finales van de Carlton GT Cup 2012 plaats. En natuurlijk nog véél meer badmintonnieuws.

Klik hier voor de laatste Clear!

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws