badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jacco Arends stapt over naar EBT Berlin in Duitsland

Mijn huidige club VLF 93 Hamburg heeft zich terug getrokken vanwege financiële en bestuurlijke redenen. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe club, maar wilde erg graag in Duitsland blijven. Hier ligt het niveau simpelweg veel hoger.

 

Een tijd lang heb ik met een aantal clubs onderhandeld. Een paar weken geleden heb ik de knoop doorgehakt. Volgend seizoen zal ik gaan spelen voor de landskampioen EBT Berlin (ik ben verplicht om te zeggen dat ik pas na 25-07-2012 voor Berlijn ga spelen, dus bij deze).

Lees het hele artikel op Jacco's website.

geplaatst door

verkregen via Jacco Arends

Wat vind jij? Er zijn al 16 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws