Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Jie verliest in eerste ronde Singapore Open

Yao Jie is er net niet in geslaagd om de tweede ronde te bereiken op de Singapore Open.

In de eerste wedstrijd verloor de Nederlandse in een driesetter tegen Jiayuan Chen uit Singapore. Game-standen: 24-22, 16-21 en 21-15.

De eerste game was een ware thriller. De dames bleken sterk aan elkaar gewaagd en het verschil werd nooit meer dan drie punten. Chen kreeg als eerste twee gamepoints maar kon deze niet verzilveren. Jie kwam op een 22-21 voorsprong, maar zag Chen toch nog de eerste set pakken.

In de tweede game kwam Jie erg sterk uit de startblokken. Ze pakte al snel een voorsprong en leidde bij de interval met 11-3. Daarna kwam Chen wat terug, maar had nooit zicht op de game-winst. Jie won met 16-21.

Jie kwam in de derde game al snel op een paar punten achterstand, maar maakte deze al snel weer goed. Tot de 7-7 ging het gelijk op, maar daarna kroop de speelster uit Singapore langzaam weg bij Jie. Uiteindelijk won Chen met 21-15.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Conditietrainingen bij Badmintonschool Noord-Limburg

5 jaar geleden

volgend artikel

Pang sneuvelt ook op Singapore Open

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws