badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Meulendijks en Fransman winnen Hoensbroek - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Meulendijks en Fransman winnen Hoensbroek

Meulendijks en Fransman winnen Hoensbroek - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Judith Meulendijks en Nick Fransman zijn er in geslaagd op het enkelspel van de 38e Carlton GT International Master toernooi op hun naam te zetten.

Judith Meulendijks won in de finale met 21-7 en 21-5 van Monique Broeke, eerder had zij in de halve finale Soraya de Visch Eijbergen met 21-14 en 21-17 opzij gezet. Nick Fransman won zijn finale van Leon Nottelman met 21-12 en 21-9. In de halve finale won Nick van Lester Oey met 21-14 en 21-18.

In het mannendubbel ging de titel naar Jordy Hilbink en Nick Fransman, die in de finale wonnen van het eerste geplaatste koppel Ralph Starren en Hans van Os (21-12, 13-21 en 21-15). Het vrouwendubbel ging naar het ongeplaatste koppel Judith Meulendijks en Soraya de Visch Eijberg. In de finale versloegen zij het eerste geplaatste koppel Lisa Malaihollo en Yvonne Sie. De Mixdubbel titel werd opgeÃĢist door Michiel Kruijt en Daisy Bommeleyn, die Ralp Starren en Wendy Hoeve in twee games uitschakelden.

geplaatst door

verkregen via Piet Ridder

Wat vind jij? Er zijn al 40 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws