badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Tijd voor Actie evenement op 23 juni in Wateringen

In navolging op de succesvolle actie Lock me Up - Free a Girl voor Stichting Stop Kindermisbruik presenteert singer/songwriter Jennifer Cooke op zaterdag 23 juni het Tijd voor Actie Evenement in Wateringen.

 

De Lock me Up actie, georganiseerd door The Red Sun in Amsterdam, haalde maar liefst ruim 119.000 euro op voor de stichting. Tijd voor Actie wil met een gevarieerd programma, topsporters en goede optredens in totaal 20.000 euro ophalen. Men is op de goede weg want begin juni stond de teller op de actiepagina al ruim boven de 4.500 euro, bij elkaar gebracht door losse donaties aan het initiatief.

Het evenement van 23 juni zal in het teken staan van sport, muziek en uiteraard de vrijheid van kinderen. Zangeres Jennifer Cooke zal diverse optredens verzorgen evenals Wiep Laurenssen (bekend geworden van The Voice of Holland). Nationale badmintontoppers zullen demonstraties en clinics verzorgen, de brassband van Diamant College uit Den Haag gaan een spetterende show weggeven evenals dansgroep Streetmix. Ook zal topbokster Nouchka Fontijn acte de presence geven en aanwezig zijn in Wateringen.

Er zullen ook diverse verkoopkraampjes aanwezig zijn, een loterij gehouden worden en diverse activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Diverse sponsoren hebben artikelen beschikbaar gesteld voor een grote veiling tijdens het evenement.

De gehele opbrengst van 23 juni zal ten goede komen aan Tijd voor Actie en dus Stichting Stop Kindermisbruik. De stichting ondersteunt projecten die tot doel hebben kinderhandel en seksueel misbruik te voorkomen of te bestrijden. Deze projecten worden uitgevoerd door lokale partnerorganisaties in binnen- en buitenland.

Iedereen die een steentje bij wilt dragen om kinderen wereldwijd te bevrijden uit de prostitutie moeten zeker een kijkje komen nemen op dit spectaculaire evenement, entree is gratis!

Programma Tijd voor Actie Evenement

 • 11:00-11:15 Opening door Jennifer Cooke
 • 11:15-12:15 Badminton
 • 12:15-12:45 Optreden Jennifer Cooke
 • 12:45-13:45 Badminton
 • 13:45-14:15 Brassband Diamant College
 • 14:15-14:30 Dansgroep StreetMix
 • 14:30-15:15 Veiling
 • 15:15-15:45 Optreden Wiep Laurenssen
 • 15:45-16:15 Sport (bekendmaking volgt via site)
 • 16:15-16:30 Slotoptreden Jennifer Cooke/Wiep Laurenssen
 • 16:30-16:45 Afsluiting Brassband Diamant College
 • 16:45-17:00 Afsluiting en dankwoord

Alle informatie over de actie staat op de website. De actiepagina waar men geld kan doneren vind je hier.

geplaatst door

verkregen via Tijd voor Actie

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

63 teams op NK Regioteams 2012

7 jaar geleden

volgend artikel

Topbadminton in finaleweekend Carlton GT Cup 2012

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 15 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws