badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Training op Oro

Vijf maanden lang zal er badmintontraining zijn op Oro, Denemarken. Deze zomer gaan we voor het eerst van start met een trainingsstage van vijf maanden.

 

LET OP: De verantwoordelijkheid voor de inhoud en publicatie van dit artikel ligt bij de oorspronkelijke auteur.

Volgende week gaan we starten met enkele spelers uit Duitsland. Na het Oro-kamp gaan we weer verder met de privétraining voor eenieder die daar zin in heeft.

Er zijn allerlei mogelijkheden denkbaar. Je kan komen als enkelspeler of als dubbelkoppel, maar ook met kleine groepjes. Ook met betrekking tot de tijd is er van alles mogelijk: van minimaal een week tot een paar maanden.

De stages zijn niet alleen voor spelers, maar ook voor trainers of begeleiders die graag meer over badminton te weten willen komen. Je zou het kunnen vergelijken met een intensieve taalcursus. We gaan in korte tijd aan een aantal onderdelen werken die na het verloop aanzienlijk verbeterd moeten zijn. Er zijn geen minimum aantal spelers alleen een maximum van zes. Er is tweemaal per dag haltraining, conditietraining, core stability training en eventueel krachttraining.

Ouders die hun kinderen graag eens willen laten beoordelen op de vaardigheden en voor training advies hebben hier een mogelijkheid. Ook topspelers zijn welkom voor intensieve training of voorbereiding op belangrijke toernooien of als seizoensstart.

Als je belangstelling hebt of je wil meer weten, stuur dan een e-mail naar Ron Daniëls (privecoach-at-yahoo.com).

geschreven door

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !
vorig artikel

Badmintonclinic met Paulien en Josephine in Arnhem

7 jaar geleden

volgend artikel

Jorrit de Ruiter: 'Blij met nieuwe club'

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Over de auteur: Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Meer nieuws