badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge

Weet je waarom ik vrijwilliger ben bij Badminton Nederland? Omdat het zo hartstikke leuk is om andere mensen te ontmoeten die eenzelfde passie hebben voor het spelletje als ikzelf.

Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge - Badminton Nederland
© Badminton Nederland
Waarom ik vrijwilliger ben door Henkjan Woltinge - Badminton Nederland
© Badminton Nederland +

 

Omdat het zo hartstikke leuk onderdeel uit te mogen maken van de Badmintonfamilie in Nederland( en eigenlijk de hele wereld).

Omdat het zo hartstikke leuk is iets aan de badminton terug te geven van hetgeen ik al die jaren geconsumeerd heb.

Omdat het zo hartstikke leuk is om een bijdrage te kunnen leveren aan het voortbestaan van badminton in Nederland (en de wereld).

Omdat het zo harstikke leuk is om jeugd iets te vertellen en te leren over de badmintonsport.

Omdat het zo hartstikke leuk is recreanten de eerste beginselen van badminton aan te leren (ja, ik ben ook nog trainer bij de plaatselijke club).

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te kunnen vertellen dat badminton veel meer is dan hetgeen op de camping wordt gespeeld.

Omdat het zo hartstikke leuk is om iedereen te laten weten dat ze van alles missen als niet op badminton gaan.

Omdat het zo hartstikke leuk is om...

Ik kan nog wel even doorgaan, maar dat doe ik niet.

Ontdek zelf wat je allemaal overkomt op het moment dat je vrijwilliger wordt. Natuurlijk weet ik wel dat vrijwilliger niet vrijblijvend betekent, maar dat compenseert vrij gemakkelijk. Natuurlijk moet je hiervoor dingen doen. Maar als jij ze niet doet, doet waarschijnlijk niemand het. En dat zou hartstikke jammer zijn. Iedereen die dit leest is er toch van overtuigd dat dit de mooiste sport is die bestaat. Nou, laten we dan met z'n allen proberen dit ook zo te houden. Daar hebben we elkaar voor nodig.

Dat is dus de reden dat ik vrijwilliger ben. Ik wil best tijd steken in iets waarin ik geloof. En dat is in dit geval dus BADMINTON.

Henkjan Woltinge

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

CPU-gebruik

7 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 163 is uit

7 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 9 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws