Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Waarom ik vrijwilliger ben door Mathilde Reith

Al sinds mijn tiende speel ik badminton bij Van Zundert VELO. Als vrijwilliger ben ik vele jaren betrokken geweest bij de jeugdcommissie (jeugdtoernooien, jeugdtraining, jeugdkampen etc.) en heb ik deel uitgemaakt van het bestuur als afvaardiging van de jeugd in het begin van de jaren tachtig.

In die jaren heb ik ook meegeholpen aan de organisatie de VELO ABC Seniorentoernooien en de VELO jeugdtoernooien. Ik heb veel spelers zien groeien in de badmintonsport bij VELO, en daarbuiten, wat natuurlijk een bijzondere band schept. Nu ben ik al weer jaren betrokken bij het Yonex Dutch International, welk toernooi in samenwerking met BN, al vanaf 2000 door VELO georganiseerd wordt. Echt super om deel uit te maken van de grote club vrijwilligers die ervoor zorgt dat het toernooi al jaren een succes is.

Mijn belangrijkste redenen om vrijwilligerscoordinator bij het Yonex Dutch International te zijn:

  • Ik heb hart voor VELO en draag graag bij aan het op de kaart zetten van onze club en de badmintonsport.
  • Ik vind het heerlijk als ik andere mensen kan enthousiasmeren.
  • Niets gaat vanzelf, maar ik zorg er graag voor dat iedereen zijn taak heeft en laat mensen dan vrij, waarna iedereen onderling kan afstemmen wie wanneer iets doet.
  • Ik geniet van prachtige badmintonwedstrijden.
  • Ik geniet van de heerlijke Indische hapjes die tijdens het toernooi verkrijgbaar zijn.
  • Ik geniet van de saamhorigheid, met zo'n 80/90 vrijwilligers: daarvan krijg ik kippevel.
  • Ik vind het heerlijk als we na vijf dagen hard werken en veel voorbereiding met een tevreden gevoel op weer een goed verlopen toernooi kunnen terugkijken.
  • Ik vind het werkelijk genieten!

Mathilde Reith

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

CLEAR! 164 is uit

5 jaar geleden

volgend artikel

Mixed Recreanten Team Toernooi 2012

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws