badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

16e European Chocolate Championship op 29 en 30 september 2012

Le Logis Woluwé Badminton Club heeft het genoegen u uit te nodigen voor zijn 16de European Chocolate Championship, een internationaal toernooi voor amateurspelers.

 

Een zaal, 21 speelvelden, enkel, dubbel… Le Logis stelt u een toernooi voor dat open staat voor de categorieën D tot B1 en dit in alle disciplines.

Opnieuw delen we een aantal chocolade snoepjes uit aan alle spelers, bekers aan alle winnaars en finalisten en diverse kleine geschenken/prijzen. De prijsuitreiking zal plaatsvinden om het halve uur vanaf het einde van de eerste finales.

Organiserend comité: Lahcen Morjane, Benoît Wiltgen, Stéphane Bol (secretaris), Frédéric Gaston et Alain Degrez (scheidsrechter)

Locatie

Centre Sportif de la Woluwe
Emmanuel Mounierlaan 87
1200 Sint-Lambrechts-Woluwe
Brussel - België
Tél. : +32-2-762.85.22 (onthaal)
centresportifdelawoluwe.be

Inschrijvingen

Inschrijvingen worden toegelaten van 3 juli om 20u tot zondag 9 september op de website www.competitions.be of via email aan de verantwoordelijke voor de inschrijvingen (enkel voor spelers vanuit het buitenland). Mogelijkheid bestaat van vroegtijdige afsluiting van de inschrijvingen voor één of alle categorieën.

Bij de afsluitingdatum wordt er geen rekening gehouden met de inschrijving van spelers die geen competitiespelers zijn, die niet in orde zijn met hun lidmaatschap, die geschorst zijn of die niet bij een liga of federatie aangesloten zijn.

Om via internet te registreren: Bezoek de website www.competitions.be. Klik op Badminton, zoek het toernooi "Le Logis" op (in het vak Rechercher...), kies dan ons officieel toernooi 2012 "16th European Chocolate Championship". Elke speler afzonderlijk moet zich registreren voor het toernooi. Het nationale aansluitingsnummer moet verplicht worden gebruikt bij de inschrijving en wanneer u uw dubbelspelpartner aanmeldt.

Iedere ongeldige inschrijving en inschrijvingen die vóór de aanvangsdatum en -uur van de inschrijvingen binnenkomen worden geweigerd met berichtgeving aan de speler. Geen telefonische registratie of wijziging wordt toegelaten. U kunt u aanmelden voor maximaal drie disciplines zonder beperking. Maar wie zich inschrijft voor twee of drie categorieën doet afstand van zijn rusttijd als het goede verloop van het toernooi dit zo vereist. De deelnemingskosten bedragen 7 euro voor de eerste discipline, 6 euro voor de tweede en 4 euro voor de derde. Registratierechten zijn verschuldigd zelfs als de speler niet deelneemt aan het toernooi, onverminderd enkele uitzonderingen (art. C112 en C113).

geplaatst door

verkregen via Le Logis Woluwé Badminton Club

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws