badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Dicky Palyama komt terug naar VELO - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen

Dicky Palyama komt terug naar VELO

Dicky Palyama komt terug naar VELO - Alex van Zaanen
© Alex van Zaanen +

Palyama, die ooit zevende op de wereldranglijst stond, zal echter niet alle wedstrijden spelen voor de club uit Wateringen.

"Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de overeenkomst er precies uit gaat zien, maar het is in ieder geval zeker dat hij volgend seizoen veel wedstrijden voor ons zal spelen," zegt voorzitter Gerard van Zundert.

Palyama is aangetrokken om het vertrek van de naar DKC vertrekkende Dennis van Daalen de Jel en Soraya de Visch Eijbergen op te vangen. Verder zal de selectie worden aangevuld met Wendy Slaats. Zij was afgelopen seizoen al invaller, maar zal nu deel gaan uitmaken van de definitieve selectie.

Daarnaast is Velo nog met een buitenlandse speelster in gesprek. Daarover wilde de club echter weinig loslaten. Van Zundert: "Ik kan er in ieder geval over zeggen, dat het een sterke single-dame is. Daar hebben we in Nederland een gebrek aan."

geplaatst door

verkregen via Van Zundert / VELO

vorig artikel

Verslag toernooi Jakarta - dag 3

6 jaar geleden

volgend artikel

'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 36 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws