SportSport

Het Carlton-spelershuis is klaar

Het Carlton-spelershuis is klaar

Na de kampen van dit jaar gaan we op Oro verder met nog drie maanden van privétraining voor spelers en trainers die graag iets speciaals willen doen.

Maak kennis met Anissa Wongsodimedjo!

Samen met Carlton bieden we de mogelijkheid om een paar weken privétraining te krijgen op dit badmintoneiland in Denemarken.

Voor wie is het bedoeld, zullen vele zich afvragen. Het antwoord is heel eenvoudig: voor iedereen die graag wat over onze prachtige sport wil leren. Het is niet enkel en alleen voor de elite maar juist ook voor spelers die misschien niet tot de nationale top behoren maar supergraag eens privétraining willen hebben.

We passen het programma aan voor jou behoefte en wat jij wil. We trainen hetgeen jij wil verbeteren of we werken aan de dubbel samen met jou partner. Je verblijft in het Carlton-spelershuis waar we twee kamers hebben met ieder twee bedden. Er is twee keer per dag training. Loop-, kracht- en alle andere vormen van training die je zou willen doen.

Dan zijn er veel heel veel gesprekken over badminton, heerlijk eten en gezellige avonden op een van de mooiste eilanden van Denemarken.

We willen vooral iets ander bieden. Geen school maar meer een uitwisseling, samenwerking en passie voor onze sport.

Op dit moment hebben zich 1 Nederlander, 1 Fransman, 2 Duitsers en 1 speler uit Azië gemeld voor deze mogelijkheid. In september hebben we nog twee plaatsen vrij en in oktober drie. Trainers die een week privébijscholing willen doen zijn ook welkom want Oro is vooral kennis door geven.

Voor meer informatie schrijf je naar badmintonline.nl of privecoach-at-yahoo.com.

Ron Daniëls

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp
Ron Daniëls

Ron Daniëls

Je zou denken dat hij alleen hard kan schreeuwen, maar Ron weet vaak de juiste snaar te raken. Misschien daarom wel bekend en berucht tegelijk?

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
StudentenlevenStudentenleven

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!