badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

'Liever geen rechtszaak tegen Soraya'

Gerard van Zundert, de voorzitter van badmintonvereniging Van Zundert Velo, wil geen rechtszaak aanspannen tegen Soraya de Visch Eijbergen.

De club overweegt een gerechtelijke procedure te starten tegen de speelster, omdat zij in mei besloot over te stappen naar DKC, terwijl dit tegen de overeenkomst met Velo inging.

Van Zundert zegt dat hij geen enkel voordeel ziet voor Velo wanneer de club een rechtszaak aan zal gaan. "Zelfs als we het zouden winnen, zouden we er geen voordeel van hebben. Het zou er enkel voor kunnen zorgen dat Soraya een jaar lang niet kan spelen," reageert hij.

De voorzitter denkt ook dat een dergelijke procedure niet bevorderlijk is voor de band met DKC. "We hebben altijd een goede verstandhouding gehad met deze club en die willen we graag herstellen," vervolgt Van Zundert. Op verzoek van DKC zelf gaan beide clubs daarom eind september of begin oktober een gesprek aan.

Lees het hele artikel op WOS.nl.

geplaatst door

verkregen via WOS.nl

vorig artikel

Dicky Palyama komt terug naar VELO

6 jaar geleden

volgend artikel

Lianne Tan: 'Ervaring maakt het verschil'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 48 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws