badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Erik Meijs: 'TEAM Meijs maakt nieuwe doorstart'

Op 16 augustus heeft Ron Daniëls wereldkundig gemaakt dat hij gaat stoppen met TEAM Meijs.

Erik Meijs: 'TEAM Meijs maakt nieuwe doorstart' - badmintonline.nl
© badmintonline.nl
Erik Meijs: 'TEAM Meijs maakt nieuwe doorstart' - badmintonline.nl
© badmintonline.nl +

 

Ik wist niet vooraf dat Ron dit bericht op internet ging zetten. Dat vind ik spijtig.

Had ik het dan niet zien aankomen? Ron en ik zijn sinds het kamp op Oro (maar natuurlijk ook daarvoor) regelmatig met elkaar in gesprek geweest over hoe mijn ontwikkelingspad er uit zou moeten zien en ook wie daar op welke manier een bijdrage aan zou kunnen geven.

Ook hebben we het natuurlijk regelmatig gehad over hoe het allemaal gaat. Gisteren kreeg ik een bericht van Ron met een aantal punten. Ik heb daar vervolgens voor mezelf de conclusie aan verbonden dat het voor mij niet goed zou zijn om het pad verder met Ron af te lopen. Dat is erg jammer, maar het is niet anders. Uiteindelijk is Ron mij dus voor geweest en heeft zelf zijn conclusies getrokken.

Hoe kijk ik tegen het afgelopen ontwikkeljaar aan? Zoals Ron ook in een reactie op zijn eigen bericht al schreef ben ook ik van mening dat het concept van TEAM Meijs heel goed is en ook werkt. Ik heb een heel leerzaam jaar achter de rug, met vele ups and downs. Dat is precies wat we met elkaar ook aan het begin van vorig seizoen al hadden voorzien. Ron heeft een rol in dat ontwikkelingsproces gespeeld, net zoals alle andere trainers en begeleiders.

Lees de rest van Eriks verhaal op zijn website.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 18 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws