badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ewout Beukers traint op Oro! - deel 6

Alvast mijn excuses voor het ietwat verlate verslag. Wij zijn immers gisteravond al terug gegaan naar Nederland en er was voor mij geen tijd meer om wat te schrijven.

De laatste dag was aangekomen. Omdat er enkele spelers waren vertrokken naar Kopenhangen was de groep een stuk kleiner en kon er gezamenlijk getraind worden.

De eerste training van de dag was dan ook vrij rustig.

De eerste oefening bestond simpelweg uit het spelen van clears, net- en vlakkeballen, dropshots en smashes. Echter wel met 2 shuttles tegelijk. Sommige slagen vielen dan weer heel erg mee, zoals de clear en het vlakke spel terwijl andere slagen heel lastig waren zoals de smash.

Op een gegeven moment was het de bedoeling dat er 2 mensen op een halve baan vlak zouden spelen en dat er een derde persoon in zou springen aan de voorkant. De achterspeler moest dan het veld uit en inschuiven op de volgende halve baan. Ron vond dat het tempo te laag lag, dus hij zei dat we zo lang mogelijk moesten wachten aan het begin van de hal en dan zo snel mogelijk naar de andere kant zouden gaan. Vervolgens hebben we 's ochtends nog een paar partijtjes gespeeld. Niet al te moeilijk, gewoon een beetje lekker ballen.

Lees het hele verhaal op de website van MR Badminton.

door

via Ewout Beukers

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Ewout Beukers traint op Oro! - deel 5

5 jaar geleden

volgend artikel

Oro zit er weer op

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 6 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws