badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Familie Beckers vanuit Oro - dag 4

Zoals we gisteren al zeiden, vandaag gaan we naar Kopenhagen.

Familie Beckers vanuit Oro - dag 4 - Mandy Beckers
© Mandy Beckers
Familie Beckers vanuit Oro - dag 4 - Mandy Beckers
© Mandy Beckers +

 

We waren wel iets later weg dan we van plan waren, we hadden bij het ontwaken natte voeten. De tent hadden we iets te snel opgezet en er klopt iets niet zoals onze tent nu staat. Gelukkig komt er nu wel heel erg mooi weer aan (zonder regen), want ik heb geen zin om de tent opnieuw op te zetten!!

Verder zie je nu wel bij veel spelers op het kamp dat ze wat pijntjes gaan krijgen. Ze hadden dus vanmiddag ook vrij gekregen.

Wij zijn om half elf vertrokken naar Kopenhagen. Onderweg (we waren er bijna) kwamen we er achter dat we ons boekje van Kopenhagen (speciaal gekocht voor deze reis) waren vergeten mee te nemen. Zeer vervelend als je er nog nooit geweest bent. Gelukkig kregen we tijdens het drinken van een cappuccino een plattegrond van 2 Deense mannen die ook op het terras hadden plaats genomen.

Lees het hele verhaal op de website van MR Badminton.

geplaatst door

verkregen via Mandy Beckers

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws