badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 2 zit erop'

Een tweede week in Denemarken zit er alweer op. De hele squad is aanwezig en daarom werd het tijd voor een gezamenlijke lunch om elkaar beter te leren kennen.

Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 2 zit erop' - Jordy Hilbink
© Jordy Hilbink
Jordy Hilbink: 'Trainingsweek 2 zit erop' - Jordy Hilbink
© Jordy Hilbink +

 

Zie het als een soort blind date, waarbij je elkaar nog niet eerder hebt gezien of ontmoet en waarbij je iets over jezelf, je doelen en je leven vertelt. Dit initiatief kwam van de coach. En met een leuke introductie over zichzelf, gaf die de stok over naar een ander.

Een groot verschil met Papendal waar ik voorheen woonde en hier, is dat ik elke avond zelf moet zorgen voor een warme maaltijd op mijn bord. Eerst dacht ik dat ik alleen maar een zelf gekookt eitje kon klaarmaken en hooguit iets kon opwarmen in de pan. Maar met een beetje research op het internet blijk ik toch ook nog, tot op de dag van vandaag, een goed gezonde maaltijd te kunnen voorschotelen aan mijzelf. Wie had dat gedacht?

Lees de rest van het verhaal op de websit van Jordy Hilbink.

geplaatst door

verkregen via Jordy Hilbink

Nu je toch hier bent...

...willen we je om een kleine gunst vragen. Steeds meer mensen lezen badmintonline.nl en we werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners.

Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dankjewel.

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 11 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws