Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

Kom naar de trainersbijeenkomst op Papendal

Op vrijdag 21 september is de Dag van de Trainer in de Week van het Badminton. Op deze dag nodigt Badminton Nederland alle trainers uit om naar Sportcentrum Papendal te komen voor de trainersbijeenkomst.

De trainersbijeenkomst is bedoeld om trainers uit het hele land bij elkaar te brengen om elkaar te inspireren en kennis uit te wisselen. De trainersbijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Op deze bijeenkomst krijgt u van Badminton Nederland een unieke rondleiding over Sportcentrum Papendal, met afsluitend een bezoek aan een training van de nationale selectie. Na de lunch verrast Badminton Nederland u met een gastspreker, die naar wij menen, uw kijk op trainen en coachen positief zal beïnvloeden.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelding (deelname is gratis, beperkt aantal deelnemers mogelijk).

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Olympisch badminton: Terugblik

5 jaar geleden

volgend artikel

Familie Beckers vanuit Oro - dag 3

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 3 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws