SportSport

Open dag bij BC Amersfoort op 1 september

Open dag bij BC Amersfoort op 1 september

Vanaf 11:00 is er in de sporthal Juliana van Stolberg aan de Leusderweg te Amersfoort van alles te doen.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

Zo is er een badmintonclinic van de voormalige topspelers en shuttlevirtuozen Dennis en Arless Tjin Asjoe. De meest fantastische trucks worden door het duo uitgehaald, dit mag u niet missen!

Verder is er de voorstelling van het nieuwe eredivisieteam van BC Amersfoort voor het seizoen 2012-2013.

De spelers van het team spelen demonstratiewedstrijden en zelf kunt u ook een shutteltje slaan met deze spelers en de spelers van onze Badminton Academy.

Iedereen is welkom. Er is voldoende info over de mogelijkheden om het badminton te beoefenen bij de BC Amersfoort. Van klein tot groot van beginner tot topspeler zijn er mogelijkheden.

Heb je badmintonspullen nodig, schoenen rackets en kleding? Er is een gespecialiseerde badmintonverkoopstand aanwezig waar je je keus kunt maken tegen redelijke prijzen.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een lootje en na afloop van de clinic worden er uit de lootjes een aantal prijzen getrokken waaronder rackets en clubshirts van BC Amersfoort en de Badminton Academy.

Op vrijdagmiddag 31 augustus vanaf 17:30 uur kunnen jeugdspelers voor info over het badminton terecht in de sporthallen Nieuwland en Zielhorst. Hier mag je ook direct meespelen en word je lid vrijdag 31 augustus of zaterdag 1 september dan krijgt je een prachtig badmintonracket.

Voor alle info kijk op bcamersfoort.nl of mail naar info@bcamersfoort.nl.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Bijscholingen voor badmintontrainers

Behoud je certificering en leer de nieuwste trainingsmethoden! Het begint bij de VBO: Vereniging Badminton Oefenmeesters. Leer meer door op het logo te klikken!

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!