badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Opnieuw twee topspelers gaan samenwerking met Ron Daniëls aan - Ron Daniëls
© Ron Daniëls

Opnieuw twee topspelers gaan samenwerking met Ron Daniëls aan

Opnieuw twee topspelers gaan samenwerking met Ron Daniëls aan - Ron Daniëls
© Ron Daniëls +

Dicky Palyama en Christian Lind hebben met de Nederlandse coach afspraken gemaakt over coaching tijdens het komende seizoen.

"We gaan tijdens de Dutch Open beginnen met de samenwerking, vertelt Dicky Palyama, die nog graag een seizoen wil vlammen.

Voor het EK Landenteams in Amsterdam waren er al gesprekken geweest over het coachen van Dicky, Eric en Judith, maar de spelers in de Nationale Selectie weigerden te spelen als Daniƫls achter de baan plaats zou nemen.

Palyama licht zijn keuze toe: "Na twee weken intensief met Ron te hebben gewerkt, dan kan het bijna niet anders dan dat je onder de indruk raakt van de kennis van deze gedreven coach. Op Oro, Denemarken, weet hij samen met een zeer goede trainersstaf echt iets speciaals neer te zetten op badmintongebied."

Er wordt ook vooruitgeblikt door de negenvoudig Nederlands Kampioen: "Zowel Christian als ikzelf hebben al aangegeven dat we er volgend jaar weer graag bij willen zijn op dit heerlijke eiland, en we kijken zelf uit naar de samenwerking op de baan met Ron Daniëls."

vorig artikel

Familie Beckers vanuit Oro - dag 6

6 jaar geleden

volgend artikel

Nieuwe website Dutch Open 2012 online

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 39 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws