Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Ken je deze spelers al?

© Badminton Nederland

Tips van Lotte: Speltip #1

© Badminton Nederland+

Wat doe je als je achter staat in een game?

Dit ligt natuurlijk helemaal aan de reden waardoor je achter staat. Maar wat erg vaak voorkomt is dat je achter staat doordat je zelf teveel fouten maakt. Zo krijgt de tegenstander de punten eigenlijk cadeau.

In dit geval is het zaak om je spel te versimpelen: sla in plaats van een netbal crosscourt bijvoorbeeld een netbal rechtdoor en probeer de scherpte iets uit je spel te halen. Dit doe je door weg te blijven bij de hoeken en de lijnen. Hierdoor houd je de shuttle langer in het spel en dit maakt de kans groter op een fout van de tegenstander ofwel een score van jouw kant.

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Tobi over zijn ervaringen op Oro

5 jaar geleden

volgend artikel

Vergoeding VOG voor vrijwilligers in de sport

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws