Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Waarom ik vrijwilliger ben door Rogier Poldner

Ik ben Rogier Poldner en ik speel al ruim 20 jaar badminton. Ik ben lid bij badmintonvereniging Invictus uit Waddinxveen.

Invictus is een vereniging waar plezier hoog in het vaandel staat, zowel voor jong als oud, recreant en competitiespeler. Ik zelf behoor tot de laatste groep en rijd tegenwoordig vanuit mijn woonplaats Den Haag met plezier twee of driemaal per week naar Waddinxveen om een balletje te slaan. Naast het spelen was ik tot voor kort ook voorzitter van de Jeugdcommissie. Onze vereniging is een hechte groep van leden die ook buiten de badminton allerlei leuke activiteiten organiseert. Als vereniging gaan wij bijvoorbeeld al vele jaren naar Brugge om te badmintonnen, of beter gezegd een lekker weekend weg met uitgaan, weinig slapen en een beetje badmintonnen. Dit typeert ook de sfeer die bij Invictus hangt. Dat maakte dat ik me ook graag wilde inzetten voor de vereniging.

Na een jaar training geven aan de oudste jeugdgroep van Invictus werd ik gevraagd als voorzitter van de jeugdcommissie. Met een gezellige jeugdgroep en een net zo leuke jeugdcommissie was voor mij de keuze snel gemaakt. Als voorzitter van de jeugdcommissie komt er van alles op je pad, van jeugdkampbegeleider tot het meehelpen met de begroting, van het bepalen van een teamindeling tot het organiseren van een open jeugdtoernooi. Alles in het teken om het plezier bij de jeugd te vergroten.

Voor mij persoonlijk wordt het een jaartje vrijwilliger af. Met een drukke baan, flinke reisafstanden en een uitdaging in de eerste divisie komend seizoen, doe ik na bijna 5 jaar als jeugdvoorzitter een stapje terug. Maar wie weet komt er daarna wel weer wat nieuws, want immers vrijwilligers zijn er nooit genoeg...

Rogier Poldner

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

RSL Master in Gorredijk

5 jaar geleden

volgend artikel

Clemens Wortel: 'Badminton moet weer glanzen'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws