Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 
© CdR

Carlton trotse nieuwe sponsor eredivisie

© CdR+

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie Europa van Dunlop Slazenger International, de fabrikant en distributeur van het badmintonmerk Carlton in Nederland, hebben vanavond tijdens de presentatie van het nieuwe Eredivisieseizoen een contract getekend over sponsoring van diverse wedstrijdonderdelen van Badminton Nederland.

De beoogde duurzame samenwerking krijgt zijn beslag in een samenwerkings-overeenkomst voor vijf jaar en richt zich op Carlton titelsponsoring van alle nationale kampioenschappen, het nationale bekertoernooi, het Master Circuit en alle nationale competities waaronder de Eredivisie. Badminton Nederland en Dunlop Slazenger International slaan de handen ineen waardoor de badmintonsport in Nederland een nieuwe impuls krijgt. Zowel de breedtesport als de topsport gaan hiervan profiteren.

Het bestuur van Badminton Nederland en de directie van Dunlop Slazenger International zijn uitermate verheugd met het bereiken van dit resultaat en hebben op basis van de gevoerde vruchtbare gesprekken vertrouwen in de toekomst.

Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, is erg blij met de nieuwe sponsor. "Het is fantastisch dat zo'n sterk merk uit onze sport zich wil verbinden met de eredivisie. Op deze manier krijgt de competitie een nieuw elan, en dat hadden we net nodig. Badminton Nederland kijkt erg uit naar de samenwerking met Carlton."

Frans Swinkels, directeur Central Europe van Dunlop Slazenger International toont zich content met de overeenkomst. "In onze internationale onderneming staan racketsporten centraal, zo zijn wij sinds jaar en dag sponsor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond, Squash Bond Nederland en Racketlon Nederland. Het verheugt ons dat we nu ook sponsor zijn van Badminton Nederland en een nieuwe weg kunnen inslaan naar verdere expansie en ledengroei voor Badminton Nederland. Het is onze ambitie om samen met alle verenigingen en badmintonners in Nederland aan een nog groter marktaandeel en merkbekendheid van het merk Carlton te werken. Wij hopen dat we de badmintonsport in Nederland met onze sponsoring de glans kunnen teruggeven die het verdient en een stapje hogerop helpen."

door

via Badminton Nederland

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Robin Tabeling: 'Open dag BC Amersfoort'

5 jaar geleden

volgend artikel

Trailer voor Carlton Eredivisie Badminton 2012-2013

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 4 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws