badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Dag van het Wedstrijdbadminton bij Slotermeer

Aanstaand weekend willen we in het kader van de Week van het Badminton extra aandacht besteden aan de wedstrijden in de Carlton Eredivisie 2012-2013.

 

Team 1 van Slotermeer zal in een dubbelweekend zaterdag een thuiswedstrijd spelen tegen DKC en zondag een uitwedstrijd tegen van Zijderveld. Tijdens de thuiswedstrijd, zaterdagavond in de Ookmeerhal, is iedereen van harte welkom om het team aan te moedigen en te genieten van badminton op topniveau. Jeugdleden mogen een vriendje of vriendinnetje meenemen om ook die kennis te laten maken met badminton. Als je je racket meeneemt kun je ook nog lekker een shuttletje slaan. Tevens zal er een standje zijn waar informatie aanwezig is over badminton en is er een groot aanbod van alle badmintonartikelen.

Maak gebruik van deze mogelijkheid om op topniveau kennis te maken met badminton en te genieten van de wedstrijden. De toegang tot dit spektakel is gratis. Zaterdag 22 september vanaf 18:30 uur in Ookmeerhal, Amsterdam.

geplaatst door

verkregen via BV Slotermeer

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !
vorig artikel

Blenda Wensveen over DKC - VELO

6 jaar geleden

volgend artikel

Robin Tabeling: 'De 2 B-s: Barendrecht en België'

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws