Duinwijck opent deuren tijdens Week van het Badminton

Duinwijck opent deuren tijdens Week van het Badminton

Van maandag 17 tot en met zondag 23 september organiseert sportbond Badminton Nederland de eerste Nationale Week van het Badminton.

Jij het nieuws, wij een tikkie!

De Haarlemse Badminton Club Duinwijck opent in die week op maandag-, dinsdag- en woensdagavond haar deuren voor iedereen die kennis wil maken met de badmintonsport. Op zaterdag 22 september nodigt de club iedereen uit voor een gratis bezoek aan de eredivisiewedstrijd tussen Duinwijck en het Limburgse Victoria.

Op maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 september is iedereen tussen de 6 en 100 jaar van 19:00 uur tot 21:00 uur van harte welkom aan het Badmintonpad in Haarlem. Het Badmintonpad loopt parallel met de Verspronckweg, schuin tegenover de ijsbaan. Spelers en trainers zijn die avonden aanwezig om iedereen zelf kennis te kunnen laten maken met de snelste racketsport ter wereld. Elk nieuw seniorenlid krijgt een gratis racket, een koker met 6 shuttles en acht starterstrainingen aangeboden. Elk nieuw jeugdlid krijgt een gratis racket en het hele seizoen gratis training aangeboden.

Op zaterdagavond 22 september speelt de hoofdmacht van Duinwijck om 19.00 uur een thuiswedstrijd in de eredivisie tegen de Limburgse vereniging Victoria. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit spektakelstuk te komen bekijken.

Haarlem is dé badmintonstad van Nederland. Duinwijck is de grootste club van Nederland en heeft grote successen behaald. Zo won Duinwijck in 2011 de Europa Cup, het 24e landskampioenschap en de nationale beker. Duinwijck is dé vereniging om te badmintonnen op alle niveaus. Met een eigen badmintonhal kan dat zeven dagen per week.

QR-code voor dit artikel

QR-code

Deel dit artikel

  • linkedin
  • facebook
  • twitter
  • whatsapp

Handige informatie over badminton

In deze kennisbank over badminton vind je uitleg over badmintontermen, leggen we spelregels uit en beantwoorden we badmintonvragen.

Reacties
Team NL Badminton

badmintonline.nl op YouTube

We plaatsen regelmatig mooie badmintonrally's, knappe trickshots, volledige wedstrijden en meer. Volg ons door op het logo te klikken!

Recente artikelen
Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

Betrokken badmintontrainers zetten zich in voor voortbestaan Vereniging Badminton Oefenmeesters

De Vereniging Badminton Oefenmeesters (VBO) hield zaterdag 2 maart jl. een algemene ledenvergadering waar de vereniging opgeheven…

26 march 2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Almere verliest finale Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

Het is de spelers van Almere niet gelukt om de finale om het landskampioenschap winnen. In een goedgevuld en super sfeerrijke…

24 march 2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

DKC wint landskampioenschap in Nederlandse Badminton Eredivisie 2023-2024

In de finale in de Maaspoort Den Bosch was DKC met 5-1 te sterk voor Almere. Mark Caljouw en Michiel Kruijt van DKC versloegen…

23 march 2024

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Opnieuw uitstekende prestatie Robin Tabeling en Selena Piek

Na vorige week al de halve finale te hebben gehaald bij de All England hebben Robin Tabeling en Selena Piek opnieuw een…

23 march 2024

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan artikelen, foto's en video's over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €0,01 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!