badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
Erik Meijs: 'Gestart als trainer bij BC Hillegom' - Erik Meijs
© Erik Meijs

Erik Meijs: 'Gestart als trainer bij BC Hillegom'

Erik Meijs: 'Gestart als trainer bij BC Hillegom' - Erik Meijs
© Erik Meijs +

Na mijn vorig weekend opgelopen ongelukkige rugblessure kan ik nu gelukkig vertellen dat ik deze week alweer bijna 100% heb kunnen trainen.

Maandag heb ik nog een baantraining moeten overslaan om naar de fysio te gaan en goed alles te laten herstellen, maar vanaf dinsdag ben ik gewoon weer gaan trainen, maar nog wel aangepast.

Deze week stond ook in het teken van met mijn trainers praten hoe we verder zouden gaan en of ik niet nog andere trainers erbij zou kunnen nemen.

Zo heb ik deze week een gesprek gehad met een andere potentiële trainer en ook met trainers die nu gewoon in mijn team zitten. Binnenkort zal hier meer duidelijkheid over komen, want er gaan nog wat meer veranderingen plaats vinden.

Ook is er deze week weer veel contact geweest met andere coaches van andere landen over eventuele trainingsstages. Deze beginnen steeds meer vorm te krijgen en het lijkt erop dat ik tot het einde van dit jaar maar liefst drie stages ga doen, waarvan twee in Europa en waarschijnlijk ook een in Azië.

Op deze manier kan ik steeds meer gaan werken aan de punten waar ik in Nederland minder goed mee aan de slag kan en ook de sparring die ik zal krijgen op de stages is bepaald niet misselijk!

Lees de rest van het verhaal op de website van Erik Meijs.

geplaatst door

verkregen via Erik Meijs

vorig artikel

Tobias Wadenka: 'Two Germans on Oro'

6 jaar geleden

volgend artikel

Daan Phillips en Imke van der Aar winnen Junior Master

6 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 41 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws