badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 
 

Iris Tabeling: 'Eerste competitiewedstrijd'

Afgelopen zondag stond mijn eerste competitiewedstrijd op het programma voor mijn nieuwe club TV Refrath.

Ik speelde thuis om 14.00 uur tegen Hohenlimburg. Van te voren hadden we van onze teammanager een mail gehad dat we om 11.00 uur al moesten verzamelen, want we moesten zelf de hele hal opbouwen en dat scheen een flink karwei te zijn. Braaf als heel mijn team is, waren we allemaal om 11.00 uur in de hal aanwezig. We zijn meteen begonnen omdat we niet te weinig tijd wilden hebben en toen ik een klein half uurtje later vroeg wat ik nog kon doen was het antwoord; uhm ik denk dat we al klaar zijn...! Volgende keer wordt het dus niet meer drie uur van te voren verzamelen, want dat is bij lange na niet nodig als iedereen meehelpt!

Daarna was het dus vooral twee uur lang een beetje op een stoeltje zitten. De finales in Belgie volgen, Robin speelde er daar twee, waarvan één tegen iemand die normaal in mijn team zit. Dus iedereen was wel benieuwd. Helaas won die Duitser dus dat kreeg ik natuurlijk even te horen! Om 13.00 uur zijn we wat gaan slaan en een beetje spelletjes gespeeld op de baan om goed warm te worden, we hadden immers alle tijd!

Lees de rest van het verhaal op de website van Iris Tabeling.

door

via Iris Tabeling

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

vorig artikel

Het badmintonmerk Thwack lanceert een heel bijzonder racket

5 jaar geleden

volgend artikel

CLEAR! 171 is uit

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 5 waarderingen!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws