badmintonline.nl logo
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Jacco Arends: 'Eerste week Bundesliga'

Best nerveus ben ik geweest. De Bundesliga is vorige week weer van start gegaan.

Mijn club EBT Berlijn is de afgelopen twee jaar landskampioen geworden. Dat is ook niet heel raar met toppers in het team als Robert Blair, Juliane Schenk en onze eigen Lotte Jonathans. Als dat nog niet genoeg is speelt levende Deense legende Kenneth Jonassen ook nog is mee. Ik leg mezelf veel druk op voor de eerste wedstrijden. Ik moet toch maar even laten zien dat ik weldegelijk lekker kan badmintonnen in dit team.

Dat is gelukt! Ik heb drie dubbels gespeeld met de Schot Robert Blair. Heerlijk om mee te spelen. Speelt slim en heeft veel ervaring.

Lees de rest van het verhaal op de website van Jacco Arends.

geplaatst door

verkregen via Jacco Arends

vorig artikel

Het regent spelerssites: Vincent, Robin, Kyle en anderen!

5 jaar geleden

volgend artikel

AD: 'Sponsor voor badmintonbond'

5 jaar geleden

Wat vind jij? Er zijn al 37 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update!

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws