badmintonline.nl - het laatste badmintonnieuws
Het laatste nieuws
Het laatste nieuws
 

Maartje Verheul: 'Inzet op lokale en regionale PR'

Maartje Verheul – nu bestuurslid Jeugd & Opleidingen bij de bond – is op haar zevende al begonnen met badminton.

 

"Ik heb veel titels mogen halen maar misschien nog wel belangrijker: de sport heeft bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling, ik heb doorzettingsvermogen ontwikkeld en een topsportmentaliteit gekregen. En... ik heb er veel vrienden aan overgehouden!"

Volgens Maartje verdient de sport aandacht in het hele land en daarom is het van belang dat Badminton Nederland het voortouw neemt om verenigingen zich te stimuleren bij de Week van het Badminton aan te sluiten.

"Badminton moet breder bekend worden. We vinden het allemaal een stoere snelle sport. Dat moeten we dus gaan communiceren. Wij weten dat de sport alles in zich heeft; van tactische, fysieke, mentale en technische aspecten. Dynamiek in optima forma."

Natuurlijk bezoekt Maartje ook een aantal activiteiten tijdens de Week van het Badminton. "Ik heb de Dag van de Jeugd en de Dag van de Trainer in mijn agenda genoteerd. Maar ik ben ruimte aan het vrijmaken om meer te bezoeken. Ik hoop dan ook mijn steentje bij te dragen door badminton te promoten."

Met Lotte Jonathans als ambassadeur is Maartje zeer content. "Ze is een topsporter pur sang en weet precies wat de sport inhoudt. Zij is een inspiratie voor de jeugd om te gaan badmintonnen. Bovendien is zij goed in staat om met haar kennis aan niet-badmintonners te vertellen waarom ze de sport moeten gaan beoefenen."

PR

Zelf heeft Maartje ook volop suggesties om de sport verder te promoten. "De inzet moet vooral op de PR-mogelijkheden worden gericht. Zowel regionaal als nationaal. Daarnaast zullen we kritisch moeten kijken naar mogelijkheden om bijvoorbeeld meer in te spelen op de individuele wensen. En natuurlijk zullen goede resultaten van onze toppers een boost voor de sport betekenen. Ik wens alle verenigingen ongelooflijk veel plezier en succes tijdens de Week van het Badminton!"

geplaatst door

verkregen via Badminton Nederland

Vond je dit leuk om te lezen?

Dan hebben we jouw hulp nodig! We werken 365 dagen per jaar aan foto's, video's en updates over je favoriete sport én de Nederlandse topbadmintonners. Al vanaf €5 kun je badmintonline.nl steunen en het kost slechts een minuutje van je tijd. Dank je voor je hulp!

→ geef ons een !

Wat vind jij? Er zijn al 10 waarderingen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je ontvangt enkele keren per jaar een speciale update! (Door gebruik te maken van dit formulier, stem je in met ons privacy statement.)

Reacties

+

› lees onze huisregels

Meer nieuws